sponsoren vorige editie

Willen jullie hier komend jaar ook staan?

De Mandemakers Groep

De Mandemakers groep, het huis van de keukens, badkamers en meubelen. Een
familiebedrijf wat in de regio en landelijk al meer dan 40 jaar een begrip is en voor een leven lang woonplezier, is 1 van de trotse sponsoren van Festival Retrock 2023.

Willy Naessens

Willy Naessens, bekend van de bedrijfshuisvesting in prefab beton. Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze in meer dan 8.500 realisaties. Staat voor een
combinatie van kennis, zekerheid en service waar de klant de vruchten van plukt en bouwt ook mee als sponsor aan het Festival Retrock 2023.

JM van Delft

JM van Delft & zn een familiebedrijf sinds 1907. Bekend van de productie van ramen,
deuren en gevels van aluminium. Draagt ook RKC Waalwijk een warm hart toe en nu ook Festival Retrock 2023 middels sponsoring.

Verkeersschool Frits van Zelst

Retrock moet een begrip worden en een jaarlijks terugkerend event. Het wordt een mix van diverse muziekgenres, waarin we…

Dresz

Dresz uw creatieve partner met private label collecties, met een eigen gezicht en aansprekende uitstraling in de winkelschappen. Alles wordt van A tot Z geregeld, zodat de klant zich kunt onderscheiden in de markt. Ook liefde voor muziek en festivals en goede initiatieven en daarom 1 van de sponsors van Festival Retrock 2023.

Grando logistics

Al meer dan 20 jaar transporteur van badkamers & keukens met een jong & dynamisch team, die altijd open staan voor nieuwe ideeën, waaronder leuke festivals.
Naast grote betrokkenheid van festival Intents, nu ook betrokken als sponsor bij festival Retrock.

Stefan Kennis

Een auto kopen of verkopen bij een vertrouwd persoon, die alle Kennis in huis heeft en luistert naar de wensen en behoeften van een klant, dan ben je bij Stefan Kennis aan het juiste adres. Naast Kennis van auto’s ook verstand van goede muziek en gezelligheid en daarom 1 van de sponsoren van festival Retrock.

Trimbach Dozen

Trimbach Dozen is voortgekomen uit een echte verpakkingsfamilie. Rond 1910 is de eerste Trimbach begonnen met een kartonnage fabriek. Trimbach Dozen staat garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Trimbach heeft ook een goede muzieksmaak en is daarom 1 van de sponsors van Retrock 2023.

Van Baardwijk

Van Baardwijk Bouw bestaat al sinds 2001 en heeft dus jarenlange ervaring binnen het vak. Het bedrijf is vanuit timmerwerken steeds verder uitgegroeid tot een totaalaanbieder. Van kozijnen, uitbouw, aanbouw naar volledige renovaties en nieuwbouw. Maar er is meer, want Harold en zijn team zijn ook aanwezig met de opbouw van het Retrock Festival om er een geweldige editie van te maken.

Schalken Autoschade

Schalken Autoschade uw schadeherstelspecialist voor autoschade, vrachtwagenschade, lijndienstbusschade en schade aan uw elektrische voertuig. Zowel voor uw complete wagenpark als particulier. Maar buiten de herstelwerkzaamheden ook grote liefhebbers van goede muziek met een vleugje nostalgie en daarom trotse sponsor van het Retrock festival.

albert heijn kaatsheuvel

Albert Heijn is opgericht in 1887 en in Nederland en België de grootste supermarktketen. In Kaatsheuvel is de familie den Hartog in 2018 gestart met de bouw van een nieuwe XL-supermarkt in combinatie met een hotel en voldoende ruimte voor parkeren. Naast dit succesvol concept staan ze ook altijd open voor nieuwe ideeën en zijn ze daarom naast de het gevestigde festival Fairytale in Kaatsheuvel nu ook sponsor van Retrock!

insect creatieve media

Wij zijn full service reclame- en communicatiebureau. Jong en innovatief, onmisbaar binnen een snel veranderende en vernieuwende wereld.

Een duidelijk doel en heldere communicatie waarborgen onze no-nonsense instelling. Doeltreffend, met oog voor de wensen van onze klant. Jij, dus!

Wat drijft ons? JOUW SUCCES!

van roessel

Van Roessel in een toonaangevende slagerij, gespecialiseerd in vers vlees producten en dagverse maaltijden. Vanuit een moderne productieafdeling bevooraden ze dagelijks de winkel, waar ze de klanten voorzien van overheerlijke producten, broodjes en schotels. Bij een goed stuk vlees hoort natuurlijk rock&roll en daar houden ze bij van Roessel ook wel van en daarnaast zijn ze voorstanders van nieuwe initiatieven en daarom trotse sponsor van Retrock 2023!

traimex

Traimex is specialist in het maken van textieltransfers geschikt voor allerlei soorten werk-, sport- en promotionele kleding. Daarnaast beschikken ze over een eigen persafdeling waar we vakkundig de transfers aanbrengen op diverse soorten kleding. Maar traimex zorgt er ook voor dat de Retrock crew er tiptop bij loopt 10 juni en onze merch gevuld is met een mooie herinnering aan deze fantastische dag!

trias packaging company

Trias Packaging Company B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2002. Bij TPC zijn mensen werkzaam die beschikken over een grote kennis van vele soorten verpakkingsmaterialen en machines. Door het grote assortiment heeft u 1 aanspreekpunt voor al uw verpakkingsbehoeften. Maar TPC wordt ook enthousiast van nieuwe initiatieven en heeft blijkbaar een goede muzieksmaak, want ze zijn 1 van de sponsors van Retrock!

holland packaging

Zoekt u een one-stop-shopping partner voor al uw verpakkingsmaterialen of wilt u uw verpakking drukken? Dan biedt Holland Packaging uitkomst. Als totaalleverancier zijn ze gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van verpakkingsprocessen. Maar ze zijn ook begaan met leuke initiatieven en daarom sponsor van Retrock!

lion stone

Zoekt u een one-stop-shopping partner voor al uw verpakkingsmaterialen of wilt u uw verpakking drukken? Dan biedt Holland Packaging uitkomst. Als totaalleverancier zijn ze gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van verpakkingsprocessen. Maar ze zijn ook begaan met leuke initiatieven en daarom sponsor van Retrock!

kik kunststoffen

KIK Kunststoffen Industrie BV is opgericht in 1968. Meer dan 50 jaar specialisatie en innovatie in de productie van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten.
KIK heeft afnemers in heel Europa, waar de kwaliteit van het eindproduct de hoogste prioriteit heeft. Maar KIK staat ook open voor andere goede initiatieven zoals festivals en daarom 1 van de sponsors van Retrock!

de proeverij

Sprang-Capelle, midden in het groene hart van Brabant, vindt u restaurant De Proeverij. Een Bourgondisch restaurant waar onthaasten nog echt centraal staat. Genieten van de sfeer, culinaire gerechten, gastvrijheid, wijn & speciaal bier en dan is de link al snel gelegd naar een bourgondisch en muzikaal Festival en dus 1 van de sponsors van Retrock!

Beeztees

Een merk dat gespecialiseerd is in alles wat je kunt bedenken voor jouw huisdier. Leuke accessoires en snacks voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. De producten van Beeztees maken de dagelijkse momenten met jouw huisdier net weer een stukje leuker. Bij Beeztees vind je een gezellig, leuk of handig product waarmee je jouw huisdier blij kunt maken! Zoals de naam al doet vermoeden, een beetje gek, maar wel heel erg leuk en daarom ook 1 van de grote sponsoren van Retrock!

Fingerprint Media

FINGERPRINT drukt zijn stempel op uw zakelijk succes door druk- & wandbekledingsmaterialen te leveren van de meest innovatieve fabrikanten. Dankzij onze 20-jarige ervaring met het bedrukken van substraten, inkoop, advies en logistiek blijft uw bedrijf toonaangevend in de grafische industrie.  Fingerprint laat ook graag zijn stempel achter als sponsor op festival Retrock!

Bouw & Expertise

Van een verbouwing of renovatie moet u enthousiast worden, het moet een positieve ervaring zijn en de ruimte of het pand moet mooier worden dan ooit tevoren. Bouw&Expertise zorgt voor deze uitgebreide renovatie inclusief ideevorming en ontzorgt en maakt er een feestje van! Dus bij ons feestje zijn ze ook van de partij en daarom mede sponsor van Retrock 2023!

Bakkers & Zwaans Hypotheken

Bakkers & Zwaans Hypotheken is een modern adviesbureau dat jou-van A tot Z- meeneemt in het gehel advies – en bemiddelingstraject. Zij staan voor kennis van zaken, een praktische vertaling naar jouw situatie, een duidelijk advies en een ondernemende blik. En met die visie kijken ze ook naar nieuwe initiatieven en zijn ze sponsor van Retrock 2023!

NIBO Elektro

Sinds 2005 een betrouwbare partner die veelzijdig is met uiteenlopende projecten. Of het nu een verbouwing of een industriële installatie betreft alle aspecten die hierbij komen kijken beheerst NIBO van 1ste gesprek tot en met oplevering. Zo leveren ze op elektrotechnische installaties deskundige en betrouwbare oplossingen. Het ontwerpen, begeleiden en adviseren behoren ook tot de taken. Ook op Retrock zijn ze actief aanwezig met de complete stroomvoorziening en daarmee ook 1 van de sponsors!

Benders Adviesgroep

Uw onderneming is uniek. Datzelfde geldt voor uw administratie. Benders Adviesgroep verdiept zich in uw organisatie, volgt uw beleid, luistert naar uw wensen en bekijkt wat goed bij u past. Dankzij deze maatgerichte en persoonlijke aanpak kunnen we u volledig ontzorgen. Benders adviseert ook de organisatie van Retrock en behartigt het zakelijk aspect en is daarom ook aanwezig als sponsor voor Retrock 2023.

Kuysten Infra

Kuysten Infra is een bedrijf dat alle soorten werkzaamheden verzorgd in de infra zoals: Grondwerken, straatwerkzaamheden, egalisatie werkzaamheden. Maar Kuysten is ook nauw betrokken bij festival Retrock, door het beschikbaar bestellen van het terrein en de materialen.

Jac Klijn

Jac Klijn is de vaste bouwpartner, door alles te leveren voor elk project; of je nu hout, afbouwmaterialen of gereedschap zoekt. Met 38 vestigingen is BouwPartner hard op weg een van de grootste groothandels in professionele bouwmaterialen te worden. Daarnaast bouwt Jac Klijn ook mee als sponsor aan een fantastisch nieuw event genaamd Retrock!

home-container-buttons

Socials

Instagram feed

See you soon!