faq

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over RetRock 2023 en krijg je antwoord op de meest veelgestelde vragen.

Zie je jouw vraag of antwoord er niet tussen staan dan mag je altijd contact met ons opnemen.

FAQ

Tickets

Wat kosten tickets voor RetRock?

Early Birds 30,-
Regular Ticket 35,-
Groepstickets (10x) 300,-

Tickets zijn exclusief servicekosten
Tickets worden enkel online verkocht

Bereikbaarheid

Waar vindt RetRock plaats?

Retrock 2023 wordt gevierd op een landgoed wat grenst aan de Haestrechtstraat (tegenover manege Pullens) en de Eikendijk (naast het hockeyterrein van Des).

Het terrein zelf heeft nog geen officieel adres, maar wij zorgen ervoor dat het spektakel jou niet ontgaat.

Het terrein is zowel te voet, op de fiets, als met de auto vanuit Waalwijk te bereiken via de Eikendijk en vanuit Kaatsheuvel via de Haestrechtstraat.

Hoe bereik ik RetRock vanuit richting Tilburg?

Vanuit Tilburg kun je het beste via de N261 afslag Sprang Capelle/Kaatsheuvel (Loonse & Drunense duinen) nemen. Bij het stoplicht rechtdoor, bij de eerste rotonde 3 kwart rond, de volgende rotonde wederom driekwart rond. Rij onder de brug door (van Haestrechtstraat) en sla de eerste straat weer linksaf (Eikendijk) zodat u het terrein van Retrock 2023 kunt betreden.

Hoe bereik ik RetRock vanuit richting Breda/Den Bosch?

Vanuit Breda/Den Bosch kun je het beste via de N261 afslag Sprang Capelle/Kaatsheuvel (Loonse & Drunense duinen) nemen. Bij het stoplicht linksaf, bij de eerste rotonde 3 kwart rond, de volgende rotonde wederom driekwart rond. Rij onder de brug door (van Haestrechtstraat) en sla de eerste straat weer linksaf (Eikendijk) zodat u het terrein van Retrock 2023 kunt betreden.

Wat kost parkeren?

Kom je met de auto, betaal je 5 euro parkeergeld.
Lekker te voet of op de fiets is gezond en voor niks!

Algemeen & Huisregels

Minimum leeftijd RetRock

Wij zijn als jonge honden ooit besmet geraakt met de muziek die over de area’s van RetRocK uit de speakers gaat knallen! De boodschap dat Rock n Roll springlevend is, moet voortgezet worden door de toekomst!!

Dus ja, wij verwelkomen de jeugd, met een minimum leeftijd van 12 jaar.

Maar wij willen ook een veilig festival en daarom adviseren wij, dat mensen tussen de 12 en 16 begeleidt worden door minimaal 1 volwassene.

Omdat wij ons ook aan de regels moeten houden, kan er bij twijfel naar legitimatie gevraagd worden, dus zorg ervoor dat je altijd een geldig legitimatiebewijs op zak hebt.

Eten & Drinken

Wij als bourgondiërs vinden het belangrijk dat er voldoende versnaperingen zijn, zowel op drank als op eetgebied. Daarom zorgen wij naast alle frisse en alcoholische dranken, voor een gevarieerd aanbod aan eten, waar rekening wordt gehouden met ieders eetpatroon.

Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen op het terrein.

Heb je een allergie, bespreek dit dan met de betreffende kraam.
Iedere bezoeker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar allergenen.

Alcohol onder 18 is niet toegestaan, om dit beleid te handhaven worden de jonge rockers voorzien van een apart polsbandje, zodat men geen alcoholische dranken aan de bar kan bestellen.

Bij overmatig drankgebruik met ongehoord gedrag of jongeren onder de 18 voorzien van alcoholische dranken zijn wij helaas genoodzaakt om je van het terrein te verwijderen, dus gebruik je gezonde verstand!

Wij gaan er met zijn allen een super vet en gezellig (bourgondisch) feest van maken!

Terrein

Retrock 2023 wordt gevierd op een landgoed wat grenst aan de Haestrechtstraat (tegenover manege Pullens) en de Eikendijk (naast het hockeyterrein van Des).

Het landgoed is een grasweide met een redelijke harde ondergrond, er is op het terrein niks bestraat.

Er zijn 4 area’s; 1 mainstage, 1 tent (voorzien van een vlonder), 1 talentstage en 1 vinylbar inclusief food & beverages (ook voorzien van een overkapping en diverse eettafels+banken).

Consumptiemunten (tokens)

Voor alle lekkernij, die wij te bieden hebben op Retrock, zijn consumptiemunten (tokens) wel handig. Tokens zijn zowel voor eten als drinken in te leveren. Tokens zijn verkrijgbaar bij de daarvoor bestemde kassa’s en kunnen betaald worden met vpay, mastercard, visa en cash. Tokens kunnen achteraf niet ingeleverd worden, dus zorg ervoor dat je alles lekker op maakt!

Merchandise

Wij laten de souvenirs op andere festivals ook nooit liggen en bieden daarom naast de merch van alle vette acts op RetRocK 2023 ook onze eigen RetRocK merch aan.

Dit kan zowel met pin als met cash betaald worden.
Ruilen en/of teruggave is niet mogelijk.

Openings- Sluitingstijden

Het terrein gaat 10 juni om 12.00 uur open en om 13.00 uur zal het feestgedruis losgaan! Rond 24.00 zullen de laatste noten op RetRocK 2023 klinken en rond 00.30 zal het terrein sluiten.

Spelregels

RetRocK wordt memorabel! En gewoon een heel dik en gezellig feest.
Om ervoor te zorgen dat het een jaarlijks terugkerend event wordt, doen we ook een beroep op jou/jullie. Houd elkaar in de gaten, zorg voor een fantastische sfeer en doe lekker gek, maar gebruik wel je gezonde verstand.
Er zijn huisregels waar wij ons aan houden en we gaan er vanuit dat jij dat ook doet!

Niet toegestaan
Wapens/ explosieven/ vuurwerk
Drank en eten
Drugs/verdovende middelen
Gaspatronen
Glas, blik en plastic flessen
Aerosol (spuitbussen)
Geluidsversterkers/makers (b.v. Megafoon, fluitjes, etc.)
Rollators, scootmobielen
Professionele foto-, audio-, beeld-, ander opnameapparatuur (inclusief drones)
Provocerende of gezicht bedekkende kleding
Voetbalshirts en andere club uitingen
Confetti shooters
Wandelstokken
Skateboarden, steps, skates of fietsen
Dieren
Verzegelde pakketten die niet gecontroleerd kunnen worden
Andere grote of gevaarlijke voorwerpen die de orde kunnen verstoren

Ook het verhandelen van drugs/verdovende middelen en het promoten middels flyers, posters of verkoop van goederen in en rond het terrein is niet toegestaan.

De RetRocK organisatie

    • heeft het recht om bezoekers de toegang te weigeren en/of te verwijderen van het terrein, die zich niet aan de huisregels, voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie houden.
    • is niet aansprakelijk voor enig letsel, materiële en immateriële schade aan bezoekers en eigendommen.
    • kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van eigendommen.
    • zal bij bedreigingen, vernielingen, schades, mishandelingen, intimidatie, discriminatie, racisme en ongewenste intimiteiten actie ondernemen tot verwijdering op en van het terrein.
    • heeft het recht om foto’s of opnames te maken voor een aftermovie, youtube, website, promotiedoeleinden en andere zaken. Bij aanschaf van een RetRocK ticket en het betreden van het RetRock terrein, geeft de bezoeker de RetRocK organisatie het recht om deze opnames te gebruiken voor de genoemde doeleinden.

Toegankelijheid

Toiletvoorzieningen

Natuurlijk zijn wij ook voorzien in toiletten voor de mannen, vrouwen en mindervaliden, dat leek ons wel zo handig. Toegang van toilet is natuurlijk gratis.

Infobalie

Mochten er toch onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd terecht bij de infobalie, die bij de munten kassa’s te vinden is.

Faciliteiten voor mensen met een beperking

Ben je minder valide, dan zorgen wij ervoor dat je dicht bij de ingang kan parkeren. Om dit goed te faciliteren, kan je na aanschaf van je festivalticket een mail sturen naar info@dustevents.nl voor een reservering. Op vertoon van deze reservering zorgen wij voor een plekje voor de deur tegen het normale parkeertarief van 5 euro.

Het terrein is een grasveld met een redelijk harde grond; wij zorgen er in ieder geval voor dat alle area’s goed toegankelijk zijn voor iedereen.

Er zijn meerdere aangepaste toiletten op het terrein aanwezig.

Rollators en scootmobielen zijn niet toegestaan op het terrein als er geen medische noodzaak is.

sponsoring

retrock sponsoren

sponsoring

Join retrock!

Retrock moet een begrip worden en een jaarlijks terugkerend event.
Het wordt een mix van diverse muziekgenres, waarin we teruggaan naar die goede oude tijd, maar ook kijken naar de toekomst. Een aanbod voor jong en oud! Er gaan fantastische acts optreden, er zal een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan eten en drinken zijn, we gaan de thema’s van vroeger op ludieke wijze belichten en het terrein zal omgetoverd worden naar die ‘goede oude tijd’. Voldoende ingrediënten om er een geweldig en memorabel feest van te maken.

Wij hopen 2500 tot 3000 bezoekers op ons terrein te verwelkomen. Om dit allemaal te kunnen realiseren zijn wij mede afhankelijk van jullie sponsors. Wij bieden daarom een toneel aan om jouw bedrijf te etaleren! Uiteraard maken wij er samen een gezellige, feestelijke dag van op ons festivalterrein.

Mocht je gebruik willen maken van 1 van onderstaande pakketten en jouw logo prominent op het terrein en online zichtbaar willen hebben EN ons een steuntje in de rug willen geven?! Join RetRocK!!


Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via onze contactpagina of via info@dustevents.nl.

FAQ

Socials

Instagram feed

See you soon!